Kunstgras

Kunstgras is er in verschillende kwaliteiten. Easylawn maakt hele mooie soorten voor in de tuin, op het balkon of als speelondergrond. Wij komen graag aan met samples om het u te tonen. Wij kunnen u voorzien van de nieuwste en de meest realistische soorten gras.

U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te installeren of om dat door ons te laten doen. Wij staan voor u klaar met specialistisch advies en tips. Of wij maken een prijsopgave voor u dat wij de werkzaamheden uitvoeren. Een foutje bij het maken van kunstgras is zo gemaakt. Let dus goed op bij het snijden en lijmen ervan.

  

Kunstgras leggen

Kunstgras kunt u zelf installeren, of laten installeren door ons bedrijf die gespecialiseerd is in het aanleggen van kunstgras. Kunstgras aanleggen gaat volgens het hiernaast beschreven proces.

Let op!
Kunstgras installeren is zwaar werk. Een volle rol kunstgras weegt al snel 300 kg en leg je niet zomaar met 2 personen op zijn plaats. Met name bij grote werken en in situaties met hoogteverschillen en veel lijmwerk adviseren wij u een professionele installateur bij de arm te nemen!

Hoe legt u kunstgras?